Курси та тренінгинавчального центру «Орієнтир»

Не забувайте: «Три речі ніколи не повертаються — Час, Слово, Можливість» (Конфуцій). Час, використаний на Навчання, дасть Вам нові Можливості. Успіхів Вам у навчанні!

Навчально-консалтингове підприємство «Орієнтир» було створено в 1999 р. Ми є одними з лідерів в сфері курсового навчання та проведення тренінгів, маючи мережу навчальних центрів у багатьох регіонах України. Нами активно впроваджуються сучасні інноваційні методи навчання та супроводу. Сучасні комп’ютерні технології дозволяють істотно підвищити якість освоєння навчальних матеріалів. Всі наші курси і тренінги мають практичну спрямованість. На відміну від інших навчальних центрів, ми не тільки навчаємо, а й надаємо підтримку тим, хто пройшов у нас курс навчання.

Навчально-консалтингове підприємство «Орієнтир» було створено в 1999 р. Ми є одними з лідерів в сфері курсового навчання та проведення тренінгів, маючи мережу навчальних центрів у багатьох регіонах України. Нами активно впроваджуються сучасні інноваційні методи навчання та супроводу. Сучасні комп’ютерні технології дозволяють істотно підвищити якість освоєння навчальних матеріалів. 

Бухгалтерский и налоговый учет + программа BAS (1С)

Бухгалтерия и налоги для физических лиц - предпринимателей (упрощенная и общая системы)

Учет расчетов через регистраторы расчетных операций (РРО/ПРРО)

Компьютерная программа «BAS Малый бизнес» (для ФЛП)

Собственный бизнес: создание и развитие

Управленческий учет и бизнес-анализ